Vacature: Automonteur (38 uur)

Bij Hans Huijbers is er een vacature vrij gekomen als automonteur binnen ons team. Wij zijn een bedrijf dat gekenmerkt wordt door een familiaire cultuur en een hecht team. Wij werken samen en we lachen samen. Tussen de bakjes koffie door, werken we aan uitdagende en afwisselende klussen. Wij zijn hard gegroeid de laatste jaren en dus is het tijd voor een nieuwe toevoeging aan ons team. Wij zoeken automonteurs uit de buurt van Nijmegen, Arnhem of Bemmel.

Voor de vacature automonteur zijn wij op zoek naar een persoon zonder 9 tot 5 mentaliteit, binnen ons team werken we met en voor elkaar en gaan we geen uitdaging uit de weg. Wij zoeken daarnaast iemand die enthousiast is en gemotiveerd is om te leren maar daarnaast ook bereid is om keihard te werken.

Als automonteur bij Hans Huijbers zul je allerlei uiteenlopende reparatie -en onderhoudswerkzaamheden verrichten. Geen dag is bij ons hetzelfde en dat maakt het werk nou juist zo ontzettend leuk en uitdagend. Ook zul je ook veel contact hebben met klanten, bij Hans Huijbers geloven we namelijk niet in een baas of een chef, iedereen is bij ons gelijk. Iedere automonteur heeft evenveel verantwoordelijkheden en vrijheden, bij ons kun je alle kanten op.

Binnen Hans Huijbers kun je je als persoon enorm ontwikkelen en dit is ook precies wat wij willen. Wanneer jij groeit als persoon, groeien wij als organisatie met jou mee. Hierom bieden wij je graag verschillende cursussen aan, om zo je kennis bij te spijkeren.

Voor de vacature automonteur zoeken wij het volgende profiel:

– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je gaat door totdat het werk af is

– Je bent enthousiast en gemotiveerd om alles uit jezelf te halen

– Je bent leergierig en staat ervoor open om cursussen te volgen

– Je bent klantgericht en gaat graag met onze klanten in gesprek

– Je bent in het bezit van een diploma 1e of 2e autotechnicus

– Je hebt enige ervaring in de autobranche

– Je hebt bovenal een passie voor auto’s

Binnen ons team zal je de collega worden van Hans en Koen  op onze website kun je de verhalen van deze twee collega’s lezen om zo een beter beeld te krijgen van je aanstaande collega’s.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature automonteur? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Het sollicitatieformulier is zo ingevuld en kost je hooguit een minuut of 10.

Tot ziens bij Hans Huijbers

Vacature automonteur het profiel afbeelding

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven