Hans Huijbers

Dijkstraat 2
6681 VX Bemmel
0481-462726
info@hanshuijbers.nl

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 18:00 uur
za : 09.00 - 15.00 uur
zo : gesloten

Autobedrijf Hans Huijbers

4.5/5
Vertrouwd_onderhoud_oranje

Airconditioning

Net als een koelkast werkt de airconditioning van een auto met een koudemiddel. Dit middel wordt door een circuit gepompt en koelt permanent het interieur van uw auto terwijl het de warmte afgeeft aan de buitenlucht.

Het aircosysteem van uw auto is echter veel complexer dan een koelkast en moet regelmatig worden onderhouden. De compressor, de condensor, de verdamper en de filters moeten regelmatig worden gecontroleerd om de goede werking van het systeem te garanderen.

De airconditioning is niet alleen belangrijk voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid. In de winter zorgt de airconditioning voor een efficiënte verwarming van het interieur en een snelle ontwaseming van de voorruit. Automatisch geregelde systemen zorgen voor een constante temperatuur in het interieur, ongeacht de buitentemperatuur. Het aircosysteem filtert ook vuil, zoals stof en pollen, uit de interieurlucht.

Een servicebeurt bij Autobedrijf Hans Huijbers zorgt ervoor dat uw airconditioning weer optimaal werkt en u altijd kunt genieten van een ideale temperatuur in uw auto.

Airco Service

Onze Airco Service bestaat uit de volgende producten:

Algehele controle € 19,95
Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Onze monteur kan dat aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? De monteur verhelpt ze als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd. 

Het vervangen van een pollenfilter/interieur v.a. € 39,- (afhankelijk van merk/ model auto)
Als de monteur heeft geconstateerd dat het huidige stof- en pollenfilter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen niet meer voldoende tegenhoudt, kan hij het voor u vervangen. Kwalitatief goede en dus gezondere lucht zal na het vervangen krachtiger door het rooster uw auto in worden geblazen. Bovendien komt er meer lucht doorheen dan met een verstopt filter.

Reinigen van de verdamper/airconditioning € 39,-
Een aircogeurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. 

Opnieuw vullen van de airco-installatie € 139,- (auto’s tot ± bouwjaar 2012/ R134A, auto na ± bouwjaar 2012/R12434Y € 279,00)
Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten). Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco-installatie door te weinig ‘koudemiddel’ in het systeem (inclusief controle; exclusief droger).

Scroll naar boven