Hans Huijbers

Dijkstraat 2
6681 VX Bemmel
0481-462726
info@hanshuijbers.nl

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 18:00 uur
za : 09.00 - 15.00 uur
zo : gesloten

Autobedrijf Hans Huijbers

4.5/5
Vertrouwd_onderhoud_oranje

Mobiliteitspas

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van klantvoordelen. U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Euro Repar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. De mobiliteitsservice wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance.
Euro Repar Car Service het multimerk autobedrijf waar wij Service en Advies met een Hoofdletter schrijven. Wij geven u eerlijk advies op basis van uw budget, ongeacht hoe oud, of van welk merk uw auto is. Wij staan altijd voor u klaar!

Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de pechservicepas van EUROREPAR Car service heeft u niet alleen 24/7 (kenteken gebonden) pechhulp voor uw auto, maar ook voor uw caravan en aanhanger. Ook tijdens uw vakantie zorgt EUROREPAR Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

Uw 24/7 mobiliteitsservice is 1 jaar geldig in uw eigen woonplaats, Nederland en Europa

-24/7 hulp bij pech onderweg*

-24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland en Europa*

-Vervangend vervoer *

-Vervoer naar het eigen autobedrijf * 

*kijk voor de voorwaarden op www.pows.nl

Scroll naar boven