Hans Huijbers

Dijkstraat 2
6681 VX Bemmel
0481-462726
info@hanshuijbers.nl

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 18:00 uur
za : 09.00 - 15.00 uur
zo : gesloten

Autobedrijf Hans Huijbers

4.5/5
Vertrouwd_onderhoud_oranje

Banden

De banden van uw auto vormen de enige verbinding tussen uw auto en de weg. Ze zijn dan ook van zeer groot belang voor uw veiligheid. Banden zorgen voor grip op een nat en glad wegdek en hebben effect op de wegligging en de remprestaties van uw auto. Banden beïnvloeden niet alleen uw veiligheid, maar ook uw comfort. De mate van slijtage en de bandenspanning hebben daarnaast invloed op de soepelheid van het rijgedrag van uw auto. Het is dan ook belangrijk om regelmatig uw banden te laten controleren en ze op tijd te laten vervangen.

Bij Autobedrijf Hans Huijbers staat uw veiligheid voorop. U kunt erop vertrouwen dat wij u deskundig advies geven, wat uw budget ook is. U kunt bij ons kiezen uit een brede selectie van nieuwe banden voor uw voertuig, tegen concurrerende prijzen.

Ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden kunt u altijd bij ons terecht.

Bandenservice

Op een regenachtige dag trekt u eerder laarzen aan dan sandalen, dus waarom zou u het ‘schoeisel’ van uw auto niet aanpassen aan weersomstandigheden? Er zijn drie soorten banden: zomerbanden, vier seizoensbanden en winterbanden. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden dan de vier seizoensband. De vier seizoensband is qua eigenschappen zowel in de zomer als in de winter te gebruiken.

Bandenhotel

Uw zomerbanden kunnen tijdens de wintermaanden tegen een schappelijke vergoeding worden opgeslagen in het ‘bandenhotel’. Uiteraard kunnen uw winterbanden tijdens de zomermaanden ook bij ons opgeslagen worden. Wel zo makkelijk. Om ze in conditie te houden is het goed de banden, voordat ze hun intrek nemen in het hotel, te reinigen. Gewoon met water en zeep.

Banden wisselen

Elk jaar wisselen vele duizenden automobilisten van zomer- naar winterbanden en vice versa. Wij bieden u een hier in snelle service voor het wisselen van uw banden.

Scroll naar boven