Hans Huijbers

Dijkstraat 2
6681 VX Bemmel
0481-462726
info@hanshuijbers.nl

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 18:00 uur
za : 09.00 - 15.00 uur
zo : gesloten

Autobedrijf Hans Huijbers

4.5/5
Vertrouwd_onderhoud_oranje

Werken bij Hans Huijbers, volgens de grondlegger zelf.

Foto van automonteur Hans Huijbers voor blogpagina

Hans Huijbers, de grondlegger, is zelf werkzaam als automonteur bij dit familiaire en gezellige autobedrijf. Als vijftienjarige is Hans begonnen als automonteur en na eenmaal geproefd te hebben van het wel en wee van dit beroep, kon hij er geen genoeg van krijgen.

Na jarenlang te hebben gewerkt voor een baas, vond Hans dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen. De start van Hans Huijbers was een feit. Sinds 1988, worden de Peugeots, en andere automerken, in de omgeving voorzien van goed en intensief onderhoud. De werkwijze van Hans is naar eigen zeggen een eigenwijze werkwijze. Wanneer je een klant een product levert of een dienst verleend, moet het van hoge kwaliteit zijn. Producten of diensten mogen zeker een prijskaartje hebben, maar het draait om het leveren van een product dat de verwachtingen van een klant ontstijgt. 

Onderhandelen dat doe ik niet.

Onderhandelen is een veelvoorkomende activiteit in de auto-industrie, maar Hans houdt niet zo van het onderhandelen over een auto. Wanneer Autogarage Hans Huijbers een dienst levert, dan dient dit van hoog niveau te zijn, wat betekent dat er veel intensieve uren gemaakt worden. Deze uren hebben een prijs en Hans gelooft in een goede prijs en een nog betere service en kwaliteit. De meeste klanten zie je dan ook niet snel terug binnen het eerste jaar. De auto’s lopen goed en zijn grondig nagekeken. Zo werkt Hans Huijbers, met passie en overtuiging. 

Wij zijn allemaal automonteur.

Bij Hans Huijbers is er geen baas of chef, die je verteld hoe je moet werken. Je werkt hier namelijk samen in een hecht team. Omdat er geen functies, rangen of standen bestaan binnen dit team, heeft een automonteur ook veelvuldig klantcontact. Je bent hier als automonteur betrokken bij de dienst die je levert, van begin tot eind.

“hard werken en mooie resultaten leveren, dat doen we al sinds 1988”

Een auto vertrekt pas bij Hans Huijbers wanneer hij de auto mee zou geven aan een vriend of familielid. Wanneer deze met een goed gevoel op vakantie gestuurd kan worden, dan wordt de auto pas meegegeven aan de klant. Dit is de werk -en zienswijze van Hans. Wanneer je werkt bij een autogarage dat werkt volgens dit principe, dien je precies te werken en voor elkaar door het vuur te gaan. Samen in een klein en hecht team, hard werken en mooie resultaten leveren. Dat doen we al sinds 1988.

Enthousiast geworden van dit verhaal van onze automonteur?

Ben jij enthousiast geworden van deze werksfeer, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er staat namelijk een vacature open op onze website. Klik daarom op onderstaande knop om de vacature te bekijken. 

Wij zien je graag als de volgende toevoeging aan ons hechte team.

Scroll naar boven