Hans Huijbers

Dijkstraat 2
6681 VX Bemmel
0481-462726
info@hanshuijbers.nl

Openingstijden

Ma - Vr : 08.00 - 18:00 uur
za : 09.00 - 15.00 uur
zo : gesloten

Autobedrijf Hans Huijbers

4.5/5
Vertrouwd_onderhoud_oranje

Automonteurs bij Hans Huijbers | Een interview met Koen

Koen foto automonteurs in de werkplaats

Automonteurs bij Hans Huijbers. Koen is al jarenlang werkzaam als automonteur bij onze garage. Hij doet dit werk met veel plezier en bovenal een enorme hoeveelheid passie voor het vak. In dit artikel zal hij u meenemen in zijn ervaringen bij Hans Huijbers.

Allereerst, een stukje geschiedenis over Koen. Zijn carrière als automonteur is begonnen bij een ander bedrijf, waarna hij vaak in de vakanties werd ingehuurd door Hans Huijbers. Deze verhuurperiodes bevielen goed en zo is er besloten om in dienst te treden als vaste automonteur. Inmiddels is Koen hier al 7 jaar werkzaam, een bak ervaring en kunde rijker dus. 

Wat maakt het werk voor automonteurs leuk bij Hans Huijbers? 

Bij ons in het team hangt er een enorm familiaire sfeer, waarin iedereen hecht onder elkaar werkt. Af en toe heb je weleens het gevoel dat je thuis aan het werk bent. Daarnaast krijg je bij andere autobedrijven en autodealers vaak het gevoel dat je een nummer bent en kom je vaak niet verder dan de garage zelf. Bij Hans Huijbers word je gewaardeerd als persoon en heb je veel contact met klanten, wat het werk uitdagend en afwisselend maakt. De focus van Hans Huijbers op het automerk Peugeot is voor mij ook een groot pluspunt, zo bouw je als automonteur echt een specialisme op. 

Hoe zou je de sfeer binnen Hans Huijbers kunnen beschrijven? 

Eén team, één taak. Dat vind ik zelf altijd wel een goede omschrijving, je werkt echt samen en gaat voor elkaar door het vuur. Waar er bij een dealer vaak protocollen, regels en structuren zijn, is werken bij Hans Huijbers leuk, uitdagend maar ook relaxed. De taken zijn afwisselend en niks volgt een structuur of een handleiding. Bij Hans Huijbers is er voldoende kennis en vooral passie voor het leveren van goede reparaties. De auto’s worden altijd van achter tot voorbumper nagekeken en een auto gaat pas weg als die helemaal tiptop in orde is. Oké, hierdoor veranderen de pauzetijden weleens of hierdoor wordt er wel eens doorgewerkt na vijf uur ’s middags, maar dit maakt het werk juist interessant. Er is simpelweg geen dag die loopt zoals je wilt en dat is nou precies wat ik zoek in een baan als automonteur. 

Wat kan je waarderen in je werkgever? 

Bij Hans Huijbers is de werkplaats altijd brandschoon en liggen alle materialen netjes op hun plek. Hierdoor kun je gemakkelijk werken en ben je niet constant aan het zoeken naar het juiste gereedschap. Daarnaast wordt bijscholing heel erg aangemoedigd. Je mag zelf kiezen welke cursussen je zou willen volgen en dit wordt compleet verzorgd vanuit Hans Huijbers. 

Hans Huijbers is dus een bedrijf waar ik mijn passie en kunde kwijt kan in mijn werk. Als automonteur bij Hans Huijbers is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk nou juist zo leuk. 

Een veelzijdige werkgever voor automonteurs

Ben jij enthousiast geworden van deze werksfeer, dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er staat namelijk een vacature open op onze website. Klik daarom op onderstaande knop om de vacature te bekijken. 

Wij zien je graag als de volgende toevoeging aan ons hechte team.

Scroll naar boven